Paimenpojan kirjolohikiusaus
Kiireisen arjen pelastus on laatikkoruoat, jotka valmistuvat lähes itsekseen uunissa hauduttamalla. Paimenpoika kermajuusto antaa ihanan lempeän juustoisen maun tälle kirjolohikiusaukselle. Valmis kiusaus on herkullista juuri uunista tulleena, mutta maistuu erinomaiselta myös lämmitettynä seuraavana päivänä.
Paimenpojan kirjoholikiusaus
Annoksia: 4 | Valmistelut: 30 minuuttia | Odotus: 40 minuuttia
Ainekset
600 g tuoretta lohifilettä
750g peruna-sipulisekoitusta
4dl ruokakermaa
Paimenpoika kermajuustoa raastettuna
Suolaa ja sitruunapippuria
Tuoretta tilliä
Valmistus
Raasta haluamasi määrä Paimenpoika kermajuustoa.
Poista lohifileestä nahka ja leikkaa kala siivuiksi.
Mausta lohisiivut suolalla ja sitruunapippurilla.
Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta uunivuokaan.
Laita kalasuikaleet perunoiden päälle ja lisää loput peruna-sipulisekoituksesta.
Kaada ruokakerma seoksen päälle.
Lisää lopuksi juustoraaste ja tilli.
Kypsennä uunissa 220 asteessa 35-40 min.
Nautiskele!