Paimenpojan riistakiusaus

Riistakiusaus saa pehmeän makunsa Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastikkeesta. Valitse omaan makumaailmaasi sopiva joko lempeän mieto Paimenpoika® Ruoka & Dippi Gouda 14 % tai voimakkaampi Paimenpoika® Ruoka & Dippi Voimakas. Tämä yksinkertainen, mutta herkullinen Paimenpojan® riistakiusaus on täydellinen arkiruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle.

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

2h

Vaikeustaso

Arvostele

Paimenpojan riistakiusaus

Ainekset

  • 1 kg pakasteperunasuikaleita

  • 1 sipuli pieneksi pilkottuna

  • 3 valkosipulin kynttä

  • Pippuria & suolaa oman maun mukaan

  • 4 dl kermaa

  • 300g savuporoa

  • 200g Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi  juustokastiketta

  • Päälle Emmentalraastetta

Ohje

1. Kaada perunat, savuporo, sipuli, mausteet ja valkosipuli uunivuokaan. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

2. Lämmitä kerma kattilassa ja kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike.

3. Kaada kermaseos vuokaan ja sekoita.

4. Lopuksi lisää pinnalle vielä Emmentalraastetta.

5. Paista uunissa 200 asteessa n. 1,5 h. Jos pinta näyttää paistuvan liikaa, laita folio vuoan päälle paiston ajaksi.