paimenpojan® riistakiusaus
Riistakiusaus saa pehmeän makunsa Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juoksevasta sulatejuustosta. Valitse omaan makumaailmaasi sopiva joko lempeän mieto Paimenpoika® Ruoka & Dippi gouda 14 % tai voimakkaampi Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakas. Tämä yksinkertainen, mutta herkullinen Paimenpojan® riistakiusaus on täydellinen arkiruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle.
Paimenpojan riistakiusaus
Annoksia: 4 | Valmistus: 2 tuntia
ainekset
1kg pakasteperunasuikaleita
1 sipuli pieneksi pilkottuna
3 valkosipulin kynttä
Pippuria & suolaa oman maun mukaan
4 dl kermaa
300g savuporoa
200g Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juoksevaa sulatejuustoa
Sekaan ja päälle juustoraastetta
Valmistus
1. Kaada perunat, savuporo, sipuli, mausteet ja valkosipuli uunivuokaan. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
2. Lämmitä kerma kattilassa ja kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juokseva sulatejuusto. Lisää vielä juustoraastetta.
3. Kaada kermaseos vuokaan ja sekoita.
4. Lopuksi lisää pinnalle vielä juustoraastetta.
5. Paista uunissa 200 asteessa n. 1,5 h. Jos pinta näyttää paistuvan liikaa, laita folio vuoan päälle paiston ajaksi.