paimenpojan® uunipasta

FAEA46E0-9D8B-4D10-BDE3-C1F8255E28BE.jpg

Nopeat pastat toimivat kiireisen arjen pelastajana ja ovat yksiä arkiruokien suosikkeja. Tämä maukas pasta valmistuu näppärästi uunissa ja kermaisen täyteläinen maku siihen syntyy Paimenpoika®-kermajuustolla.


paimenpojan® uunipasta

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 60 minuuttia


 
 

ainekset

  • 170 g valitsemaasi pastaa

  • 1 dl ruokakermaa

  • 1 purkki yrttistä tomaattimurskaa

  • 3 valkosipulin kynttä

  • 1 sipuli

  • 1 pss kinkkusuikaleita

  • 2 dl raastettua kesäkurpitsaa

  • Paimenpoika®-kermajuustoa raastettuna oman maun mukaan

  • Suolaa ja pippuria

  • Pinnalle tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Raasta kesäkurpitsa.

  2. Laita tomaattimurska, sipuli, valkosipuli, kinkkusuikaleet ja kesäkurpitsaraaste paistinpannulle ja anna hautua sillä välin kun keität pastan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi joukkoon ruokakerma.

  3. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

  4. Lisää pastaa, juustoraastetta ja kinkkukastiketta kerroksittain uunivuokaan. Lisää vielä pinnalle Paimenpoika®-kermajuustoa raastettuna ennen paistamista.

  5. Paista uunissa noin 200 asteessa 15-20 minuuttia.

  6. Nauti tuoreen basilikan kera.