Pekoni-juustopasta
Tämä herkullinen ja nopea pekoni-juustopasta tuo veden kielelle! Tämä herkkuruoka saa pekonista ja pinaatista makua sekä raikkautta puolikuivatuista kirsikkatomateista. Ruoan sekaan kaadetaan Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakasta juustokastiketta, joka tuo täyteläistä juuston makua ruokaan.
Tarjoile arkena tai vaikka illanistujaisissa, sillä pastaa on helppo tehdä isompikin määrä lisäämällä ainesten määrää!
pekoni-juustopasta
Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 15 min
NÄITÄ TARVITSET
400g pastaa
1 dl ruokakermaa
n. 100g puolikuivattuja kirsikkatomaatteja
100g tuoretta babypinaattia
150g pekonia
pippuria
suolaa pastaveteen
Valmistus
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi.
Lisää pannulle pekonien joukkoon pesty babypinaatti, sekä puolikuivatut kirsikkatomaatit, sekoita hyvin
Kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike, sekä ruokakerma
Lisää vielä valutettu pasta pannulle, ja sekoita pastat hyvin kastikkeen joukkoon
Mausta pippurilla.
Tarjoile lämpimänä ja nauti!