retkeilijän nachopelti

Texmex-nachopelti on perinteinen viikonlopun herkkuruoka, joka on helppo valmistaa ja maistuu hyvältä. Tämä herkullinen texmex-nachopelti valmistuu retkellä luonnon helmassa pannulla, tai ihan kotikeittiössä.

Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastikkeet sopivat loistavasti monipuoliseen kokkailuun. Tuote on valmistettu Suomen pohjoisimmassa juustolassa 100 % suomalaisesta maidosta.  

Reseptin on toteuttanut somevaikuttaja Riikka Hakala ja löydät reseptistä myös videon hänen Instagramista @retki.riikka. Katso se tästä!


retkeilijän nachopelti

Annoksia: 2 kpl | Valmistus: 15 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 200 g naudan jauhelihaa

  • 1 dl mustapapuja

  • ½ tl chilijauhetta

  • ½ tl rosmariinia

  • ½ tl suolaa ja mustapippuria

  • 1 pieni keltasipuli 

  • 1 avokado

  • 1 tomaatti

  • 1 pieni punasipuli

  • Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi

  • juustokastiketta

  • Tuoretta chiliä

  • Tuoretta korianteria 

  • Tuoretta limeä

Valmistus

  1. Kuumenna pannu ja ruskista jauheliha sekä hienonnettu sipuli. Lisää joukkoon mustapavut. Mausta suolalla, pippurilla, chilijauheella ja rosmariinilla. 

  2. Siirrä pannu pois levyltä ja lisää päälle nachot sekä pilkottua avokadoa, tomaattia, punasipulia ja chiliä. Valuta päälle Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastiketta.

  3. Viimeistele nachopannu korianterilla ja limellä. Nauti herkullisesta nachopannusta retkellä luonnon keskellä!