riistahodarit
Riistakäristys ja puolukka luovat yhdessä vahvan emmentalin kanssa mitä herkullisimmat hodarit. Käristyksen riistainen maku tasapainottuu makean pirskahtelevalla puolukkahillolla. Vahva emmental XO raastetaan kuuman käristyksen päälle, jolloin juusto sulaa upeasti. Voit myös valmistaa hodarit valmiiksi, ja lämmittää uunissa juuri ennen tarjoilua. Näin isolle porukalle on helppo valmistaa syötävää niin, ettei koko tilaisuutta tarvitse viettää keittiössä. Kokeile myös valmistaa hodarisämpylät itse, yllätyt miten helppoa se onkaan!
riistahodarit
Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 45 min.
ainekset
6 hodarisämpylää - valmiina tai tehtynä itse
600g riistakäristystä
Suolaa
Pippuria
Puolukkahilloa
Puolukoita
170g Kuusamon Juuston Emmental XO juustoa raastettuna
Valmistus
Jos valmistat hodarisämpylät itse, tee sämpylät ohjeen mukaan.
Paista riistakäristys pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.
Raasta emmental XO
Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunissa tai mikrossa.
Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle puolukkahilloa.
Laita hillon päälle kuumaa riistakäristystä, lisää käristyksen päälle juustoraastetta.
Koristele kokonaisilla puolukoilla.