Suolaiset donitsit
Unohda makeat donitsit ja kokeile seuraavan kerran näitä suolaisia, juustolla höystettyjä donitseja! Donitseja maustaa ihanat Paimenpoika Ruoka & Dippi sekä Mustaleima Emmental. Donitsit voi syödä sellaisenaan tai puolittaa ja täyttää esimerkiksi salaatilla ja tomaatilla. Jos et omista donitsivuokaa, niin taikinan voi hyvin laittaa myös muffinssivuokaan.
Suolaiset juustodonitsit
Annoksia: 12 kpl | Valmistus: 45 min.
NÄITÄ TARVITSET
100 g voita tai margariinia
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
Valmistus
Sulata rasva ja anna jäähtyä. Sillä välin sekoita kananmunat ja Paimenpoika Ruoka & Dippi yhteen.
Seikoita toisessa kulhossa keskenään kuivat aineet.
Raasta Mustaleima Emmental.
Lisää kuivat aineet, Mustaleima Emmental ja sulatettu rasva muna-sulatejuustoseokseen ja sekoita.
Voitele donitsi- tai muffinipelti ja laita taikina niiden koloihin.
Paista uunissa 200 asteessa 1-20 minuuttia. Voit koristella muffinit vielä Paimenpoika Ruoka & Dipillä.