Suolaiset donitsit

Unohda makeat donitsit ja kokeile seuraavan kerran näitä suolaisia, juustolla höystettyjä donitseja! Donitseja maustaa ihanat Paimenpoika Ruoka & Dippi sekä Mustaleima Emmental. Donitsit voi syödä sellaisenaan tai puolittaa ja täyttää esimerkiksi salaatilla ja tomaatilla. Jos et omista donitsivuokaa, niin taikinan voi hyvin laittaa myös muffinssivuokaan.


Suolaiset juustodonitsit

Annoksia: 12 kpl | Valmistus: 45 min.


NÄITÄ TARVITSET

Valmistus

  1. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Sillä välin sekoita kananmunat ja Paimenpoika Ruoka & Dippi yhteen.

  2. Seikoita toisessa kulhossa keskenään kuivat aineet.

  3. Raasta Mustaleima Emmental.

  4. Lisää kuivat aineet, Mustaleima Emmental ja sulatettu rasva muna-sulatejuustoseokseen ja sekoita.

  5. Voitele donitsi- tai muffinipelti ja laita taikina niiden koloihin.

  6. Paista uunissa 200 asteessa 1-20 minuuttia. Voit koristella muffinit vielä Paimenpoika Ruoka & Dipillä.