Suolaiset korvapuustit

Oletko maistanut ikinä suolaisia korvapuusteja? Jos etsit herkullista ja helppoa suolaista tarjottavaa, nämä suolaiset korvapuustit ovat täydellinen valinta! Suolaisten korvapuustien täyte pitää sisällään pinaattia, tuoreita yrttejä, valkosipulia ja sipulia sekä Kuusamon Juuston Goudaa ja Paimenpoika® Ruoka & Dippi sulatejuustoa. Ihanan juustoinen ja yrttinen täyte sopii täydellisesti rapean lehtitaikinan sisään. Nämä suolaiset korvapuustit maistuvat varmasti koko perheelle ja ovat täydellisiä tarjottavia vaikkapa juhlapöytään tai brunssille.


Suolaiset korvapuustit

Annoksia: 8 kpl | Valmistus: 45 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 4 ja 1/2 lehtitaikinalevyä

  • 150g pakastepinaattia

  • 100g Paimenpoika Ruoka & Dippi Goudaa 14%

  • 75g raastettua goudaa

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 kananmunan valkuainen

  • Lehtipersiljaa ja basilikaa

  • Suolaa ja pippuria

  • 1 kananmunan keltuainen

  • Seesaminsiemeniä koristeluun

Valmistus

  1. Aseta sulaneet lehtitaikinalevyt vieri viereen neliön muotoiseksi levyksi ja nipistä niiden saumat yhteen.

  2. Tämän jälkeen valmistetaan täyte. Sulata pakastepinaatti mikrossa ja valuta ylimääräiset vedet pois.

  3. Sekoita kulhossa sulatettu pinaatti, pilkottu sipuli, hienonnettu valkosipuli, raastettu gouda, Paimenpoika® Ruoka & Dippi, kananmunan valkuainen, hienonnetut yrtit sekä suola ja pippuri.

  4. Levitä täyte lehtitaikinalevyn päälle.

  5. Rullaa lehtitaikinalevy korvapuustin lailla yhdeksi pötköksi ja leikkaa se kahdeksaan osaan.

  6. Voitele suolaiset korvapuustit kananmunan keltuaisella ja koristele seesaminsiemenillä.

  7. Paista uunissa 225 asteessa noin 20-25 minuuttia tai kunnes kypsiä. Nauti!