vuoristojuusto vaahterasiirapilla
Kuusamossa valmistettu Vuoristojuusto on maultaan miellyttävän hapokas ja aromikas juusto. Täyteläisen herkuttelujuuston makuparina maistuu makea vaahterasiirappi. Perinteisesti lettujen ja vohveleiden kanssa tarjoiltava makea siirappi täydentää hapokkaan juuston aromeja, luoden vastustamattoman makuelämyksen. Voit tarjoilla juuston ja siirapin sellaisenaan esimerkiksi jälkiruokana. Kokeile makuparia myös vohveleiden päällä murustamalla juusto pieninä paloina vohvelille. Viimeistele annos siirapilla.
vuoristojuusto vaahterasiirapilla
Annoksia: 4 | Valmistus: 15min
NÄITÄ TARVITSET
Vaahterasiirappia
175 g Kuusamon Juuston Vuoristojuustoa
Näin onnistut
Leikaa juusto 4 annospalaan
Kaada vaahterasiirrappia palojen päälle
Nautiskele!