Kevyt Emmental
Puhtaasti pohjoisesta
Kuusamon Juuston Kevyt Emmental on jykevän maukkaiden emmentaliemme kevennetty versio. Se saa nimensä Putaanjoessa kuohuvasta Suomen ainoasta malja-tyyppisestä putouksesta.
Kuusamon Juuston Kevyt Emmental on laktoositon kypsytetty juusto, joka sisältää runsaasti kalsiumia. Kevyt Emmentalin rasvapitoisuus on 17 % ja tuote on vähäsuolainen. Lisäksi tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo terveellisemmästä valinnasta. Löydät tuotteen kaupoista valtakunnallisesti 300g pakkauksesta.
Kevyt Emmentalille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Sydänmerkki
-
Tuotetiedot
Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumnitraatti).
-
Ravintosisältö
Ravintosisältö/100g:
Energiaa………………… 1200kJ/290Kcal
Hiilihydraattia………… 0g, josta sokeria 0g
Rasvaa……………………. 17g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 10g,
Proteiinia…………..….. 33g
Ravintokuitua……..…. 0g
Natriumia………..…….. 0,4g
Suolaa…………….………. 1,0g
Kalsiumia………………… 1000mg (125 % päivän saantisuosituksesta)
Laktoosia………………… 0g
-
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä pakkaus muovina.
-
Lisätiedot
Kotimaisuusaste: 98,88 %
300g | ME: 12 kpl | EAN: 6405020030411


Parempi valinta mausta tinkimättä
Pakkauksessa oleva Sydänmerkki kertoo sinulle ravintoarvoiltaan paremmasta valinnasta. Sydänmerkin käyttö on tarkoin valvottua ja tuotteen tulee täyttää sille annetut kriteerit. Juustoissa tavoitteena on suolan ja rasvan määrän vähentäminen. Voit lukea tarkemmin Sydänmerkistä ja kriteereistä Sydänmerkin kotisivuilta.
Puuttuuko lempijuustosi
lähikaupan valikoimasta?

Ekologisempi pakkaus
Vastuullisuus ja luonnon kunnioittaminen on meille kuusamolaisena yrityksenä äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme halunneet siirtyä käyttämään palajuustoissamme Green PE -muovia. Tämä ekologisempi pakkausmateriaali vähentää fossiilisen muovin määrää palajuustojemme kohdalla yli 50%. Materiaalin ekologisuus syntyy kasvipohjaisesta materiaalista, jolla korvataan suuri osa fossiilisesta muovista. Tämä vastaa EU:n komission muovistrategian asetukseen koskien kertakäyttömuoveja, jonka yhtenä vaatimuksena on kunnianhimoinen ja jatkuva uusiutumattomista raaka-aineista valmistettujen muovisten elintarvikepakkausten vähentäminen.
Reseptit
Ota emmentalit osaksi ruoanlaittoa
Emmentalia käytetään sen hyvän sulatettavuuden ansiosta monenlaisissa ruoissa, kuten gratiineissa, makaronilaatikon päällä, pizzassa ja piirakoissa täytteenä. Emmental on siitäkin monipuolinen juusto, että erilaisen vahvuuden valitsemalla saa luotua mieleisen lopputuloksen ruokaan — mitä vahvempi juusto, sitä vahvempi maku syntyy ruokaan. Kokeile emmentalia rohkeasti myös pastoissa parmesaanin tilalla.
Reseptit tuotteella

Cocktail-palat

Emmental lyttyperunat

Emmental-juustosämpylät

Emmentalilla täytetyt letut

Emmentaljuustotikut

Fantasialeivät

Hasselbackan perunat

Juures-pastasalaatti

Juusto-gazpachosalaatti

Juusto-pinaattipannukakku

Juustofocaccia

Juustofondue

Juustoinen kantarellipiirakka

Juustoinen kesäkurpitsapasta

Juustoinen tuulihattukakku

Juustokranssi

Juustoletut

Juustopiirakka

Juustosämpylät

Juustotuulihatut

Kana-caesarsalaatti

Kantarellipasta

Karpalo-porojoulutortut

Kasvisgratiini

Ketopizza

Keväinen juustotarjotin

Keväinen salaatti

Kevätcroissantit

Kukkafocaccia

Kurpitsarisotto

Mätimoussepalat

Nakkipiilokranssi

Neljän juuston pizza

Nokkosvohvelit

Parsajuustomuffinit

Parsapiirakka

Peltimakaronilaatikko

Perunavartaat

Pestolohi

Pestopasta

Pinaatti-juustopiirakka filotaikinasta

Pippurinen juustopasta

Poro-punasipulileivät

Pääsiäisen herkuttelulautanen

Ranskalainen sipulikeitto

Sipulikeitto

Suolaiset donitsit

Tacotaskut

Tomaattipiirakka

Täytetyt myskikurpitsat

Uuniperunat
