Kevyt Emmental

Puhtaasti pohjoisesta

Kuusamon Juuston Kevyt Emmental on jykevän maukkaiden emmentaliemme kevennetty versio. Se saa nimensä Putaanjoessa kuohuvasta Suomen ainoasta malja-tyyppisestä putouksesta.

Kuusamon Juuston Kevyt Emmental on laktoositon kypsytetty juusto, joka sisältää runsaasti kalsiumia. Kevyt Emmentalin rasvapitoisuus on 17 % ja tuote on vähäsuolainen. Lisäksi tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo terveellisemmästä valinnasta. Löydät tuotteen kaupoista valtakunnallisesti 300g pakkauksesta.

Kevyt Emmentalille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Sydänmerkki
  • Tuotetiedot

    Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumnitraatti).

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö/100g:

    Energiaa………………… 1200kJ/290Kcal

    Hiilihydraattia………… 0g, josta sokeria 0g

    Rasvaa……………………. 17g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 10g,

    Proteiinia…………..….. 33g

    Ravintokuitua……..…. 0g

    Natriumia………..…….. 0,4g

    Suolaa…………….………. 1,0g

    Kalsiumia………………… 1000mg (125 % päivän saantisuosituksesta)

    Laktoosia………………… 0g

  • Pakkauksen kierrätys

    Kierrätä pakkaus muovina.

  • Lisätiedot

    Kotimaisuusaste: 98,88 %

    300g | ME: 12 kpl | EAN: 6405020030411

Tuote on höylättävissä.

Parempi valinta mausta tinkimättä

Pakkauksessa oleva Sydänmerkki kertoo sinulle ravintoarvoiltaan paremmasta valinnasta. Sydänmerkin käyttö on tarkoin valvottua ja tuotteen tulee täyttää sille annetut kriteerit. Juustoissa tavoitteena on suolan ja  rasvan määrän vähentäminen. Voit lukea tarkemmin Sydänmerkistä ja kriteereistä Sydänmerkin kotisivuilta.

Puuttuuko lempijuustosi
lähikaupan valikoimasta?

Ei hätää! Voit toivoa Kuusamon Juustoja lähikauppasi valikoimaan.

Ekologisempi pakkaus

Vastuullisuus ja luonnon kunnioittaminen on meille kuusamolaisena yrityksenä äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme halunneet siirtyä käyttämään palajuustoissamme Green PE -muovia. Tämä ekologisempi pakkausmateriaali vähentää fossiilisen muovin määrää palajuustojemme kohdalla yli 50%. Materiaalin ekologisuus syntyy kasvipohjaisesta materiaalista, jolla korvataan suuri osa fossiilisesta muovista. Tämä vastaa EU:n komission muovistrategian asetukseen koskien kertakäyttömuoveja, jonka yhtenä vaatimuksena on kunnianhimoinen ja jatkuva uusiutumattomista raaka-aineista valmistettujen muovisten elintarvikepakkausten vähentäminen.

Reseptit

Ota emmentalit osaksi ruoanlaittoa

Emmentalia käytetään sen hyvän sulatettavuuden ansiosta monenlaisissa ruoissa, kuten gratiineissa, makaronilaatikon päällä, pizzassa ja piirakoissa täytteenä. Emmental on siitäkin monipuolinen juusto, että erilaisen vahvuuden valitsemalla saa luotua mieleisen lopputuloksen ruokaan — mitä vahvempi juusto, sitä vahvempi maku syntyy ruokaan. Kokeile emmentalia rohkeasti myös pastoissa parmesaanin tilalla.

Reseptit emmentalista