Sapakset

Suomalaiset tapakset eli sapakset sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Tarjoile alkupalana, illanistujaisissa, valmistujaisissa ja muissa juhlissa. Tässä kolme helppoa vinkkiämme herkullisten sapasten täytteeksi.


3 x sapakset

Annoksia: 6-10 | Valmistus: 30 min


 
 

Ainekset

  • Saaristolaisleipää

täyte 1

täyte 2

täyte 3

valmistus

  1. Leikkaa saaristolaisleivästä kuvioita piparimuotilla.

  2. Leikkaa Savujuustosta sopivan kokoisia paloja ja laita osaan leivistä. Lisää päälle vielä tyrnihilloa.

  3. Laita osaan leivistä Paimenpoika sulatejuustoa. Lisää päälle siivu graavilohta ja koristele sitruunatimjamilla.

  4. Leikkaa Goudasta sopivan kokoisia paloja ja laita leivälle. Lisää päälle savuhailisiivu ja viimeistele persiljalla.

  5. Sapakset ovat valmiina herkuteltavaksi!