Sapakset
Suomalaiset tapakset eli sapakset sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Tarjoile alkupalana, illanistujaisissa, valmistujaisissa ja muissa juhlissa. Tässä kolme helppoa vinkkiämme herkullisten sapasten täytteeksi.
3 x sapakset
Annoksia: 6-10 | Valmistus: 30 min
Ainekset
Saaristolaisleipää
täyte 1
Tyrnihillo
täyte 2
Graavilohi
Sitruunatimjami
täyte 3
Savuhaili
Persilja
valmistus
Leikkaa saaristolaisleivästä kuvioita piparimuotilla.
Leikkaa Savujuustosta sopivan kokoisia paloja ja laita osaan leivistä. Lisää päälle vielä tyrnihilloa.
Laita osaan leivistä Paimenpoika sulatejuustoa. Lisää päälle siivu graavilohta ja koristele sitruunatimjamilla.
Leikkaa Goudasta sopivan kokoisia paloja ja laita leivälle. Lisää päälle savuhailisiivu ja viimeistele persiljalla.
Sapakset ovat valmiina herkuteltavaksi!