Savuporosulatejuustorullat
Savuporosulatejuustosta, viinisuolaheinästä ja rullarieskasta syntyy nopeasti tarjottavaa isollekin joukolle. Viinisuolaheinä on suolaisen hapokas kasvi, jonka maku sopii hyvin yhteen pehmeän Savuporosulatejuuston kanssa. Viinisuolaheinän punainen varsi antaa upeaa väriä rulliin, jolloin muita koristeita ei tarvita. Kokeile herkullista ja helppoa reseptiä, joka toimii niin juhlissa, illanistujaisissa kuin brunssillakin. Kesällä nämä pienet herkut kannattaa pakata retkelle mukaan, ne katoavat parempiin suihin nopeasti!
Savuporosulatejuustorullat
Annoksia: 42 kpl | Valmistus: 20 minuuttia
ainekset
1 pussi rullarieskaa
400g Kuusamon Juuston Savuporosulatejuustoa
Purkki Viinisuolaheinää
Valmistus
Levitä rieskan päälle Savuporosulatejuustoa.
Asettele juuston päälle viinisuolalehtiä.
Rullaa rieska tiukaksi rullaksi.
Leikkaa rullat 7 annospalaan.